مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP

مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
مدلی جهت حصول اطمينان از ايمني غذايي درطول زنجيره غذايي از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری توليد محصول ايمن
- انطباق با الزامات قانوني و دولتي موجود و مرتبط با ايمني غذايي
- افزايش رضايت مشتري و تشخيص نيازمندي هاي آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ايمني غذايي با تأمين كنندگان و مشتريان
- تطابق با خط مشي ايمني غذايي تعريف شده سازمان .
- گواهي يا ثبت سيستم مديريت ايمني غذايي خود از يك سازمان معتبر خارجي
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.
مشاور رایگان 09373503981 خانم سیما شوکتی

یوسف آباد ، میدان سلماس ، خیابان فتحی شقاقی غربی ، پلاک 143 ، واحد 3


به روز شده: دوشنبه, 28 اسفند 1402


اطلاعات تماس
نام مسئول: ساناز رمضانپور
تلفن ثابت: 09373503981
تلفن همراه: 09373503981
آدرس ایمیل: پست الکترونیک
تاریخ انقضاء: يكشنبه, 16 ارديبهشت 1403
موقعیت آگهی: تهران
آدرس: یوسف آباد ، میدان سلماس ، خیابان فتحی شقاقی غربی ، پلاک 143 ، واحد 3


تجارت ایران
www.tejarat-iran.ir