خدمات آشپزی صنعتی شامل: طراحی منو و رسیپی کارت، تهیه چک لیست ماشین آلات و تجهیزات، برگزاری مناقصات، طراحی خطوط پرسیون و دلیوری، اجرا ،تزیین، پرزنتیشن و گارنیش غذا و عکس برداری تخصصی از غذا میباشد. خدمات فنی و مهندسی شامل: طراحی معماری(خطوط تولید، انبار، بسته بندی) ، طراحی داخلی، طراحی چیدمان انواع آشپزخانه صنعتی وکیترینگ ، طراحی و محاسبه سازه ،تاسیسات مکانیک و الکتریک میباشد. خدمات تخصصی : اخذ استانداردهای بین المللی،codex39،gmp،sfbb،iso22000،haccp و طراحی پکیج های غذایی و بسته بندی طراحی لباس ،چارت سازمانی ،شرح خدمات پرسنل آشپزخانه وسالن غذاخوری میباشد. خدمات آموزشی : آموزش تئوری و عملی آشپزی صنعتی غذاهای ایرانی،فرنگی،فست فود،برگ،دریایی،رژیمی،سلامت، آموزش تشریفات و پذیرایی،ایمنی وبهداشتی آموزش مدیریت رستوران و آشپزخانه و خدمات نظارت وارزیابی میباشد. نظارت وارزیابی هزای: نظارت تخصصی بر نحوه اجرا ساختمان طبق قوانین ایمنی و بهداشت ،بازرسی،کنترل،ارزیابی،تخصصی دوره ای از کلیه مراکز تهیه،تولید وطبخ غذا.
به روز شده: دوشنبه, 28 اسفند 1402 |
نام مسئول: | رامین ملاویسه |
تلفن ثابت: | 02188590891 |
تلفن همراه: | 09303342482 |
آدرس ایمیل: | |
تاریخ انقضاء: | جمعه, 04 خرداد 1403 |
موقعیت آگهی: | تهران |
آدرس: | م.صنعت-خ.هرمزان-کوچه نهم –پلاک4-واحد2 |